Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft werkt aan animatieseries gebaseerd op Watch Dogs en Far Cry: Blood Dragon

Voor de kids.

Volgens The Hollywood Reporter momenteel aan drie nieuwe animatieseries. Veel details zijn er nog niet, maar twee van de series zijn gebaseerd op Watch Dogs en Far Cry: Blood Dragon. Eerder maakte Ubisoft al de Rabbids Invasion serie.

De eerste serie heeft nog geen officiële titel, maar is in elk geval een 'cybermystery' dat gericht is op jonge kinderen. Hoewel de serie inspiratie put uit Watch Dogs, speelt het zich af in een volledig nieuw universum. De eerste concept art doet vermoeden dat een jonge hackster de hoofdrol speelt.

De Far Cry-serie heeft wel al een titel en zal Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe heten. Die serie is vooral bedoeld voor jonge volwassenen. Voor dit project werkt Ubisoft samen met Adi Shankar, die eerder voor Netflix de Castlevania-animatieserie maakte. Far Cry: Blood Dragon was een spin-off van Far Cry 3 en was thematisch vooral een knipoog naar actiefilms uit de jaren '80.

Ten slotte werkt Ubisoft ook aan een geanimeerde sketch-show die de draak steekt met videogamecultuur. Hierover is verder weinig bekend. ten slotte is er binnen het bedrijf een kleine afdeling opgericht die gaat onderzoeken hoe verschillende franchises naar andere media kunnen worden vertaald.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen