Aliens: Colonial Marines mist Wii U release

En de reden blijft onbekend.

Aliens: Colonial Marines heeft zijn releasedatum voor Wii U gemist. Het spel had normaal aan het einde van maart, tevens ook het officiële einde van de Wii U release periode, in de winkels moeten liggen. Zowel Sega als Gearbox houden echter de lippen stijf en verkiezen om geen verdere duidelijkheid over het lot van het spel te scheppen. Het is dus nog onduidelijk of het spel überhaupt nog voor Nintendos nieuwste console zal verschijnen.

Mogelijk zit de lauwe receptie van het spel op de andere platformen hier voor iets tussen. In onze eigen review kon Aliens: Colonial Marines ook geen hoge toppen scheren. De Wii U-versie beloofde echter om een aantal verbeteringen, die na het verschijnen aan het spel werden toegevoegd, te incorporeren. Afwachten dus of deze verbeterde versie alsnog het daglicht ziet.

Aliens: Colonial Marines Trailer

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread