Final Fantasy X HD bevat ook FF X-2 HD

Enkel op PS3. Koop ze beide los op de PS Vita.

Als we onderstaande plaatje als betrouwbare bron mogen beschouwen, zit Final Fantasy X-2 HD inbegrepen bij de Final Fantasy X HD remaster op de PlayStation 3. Beide spellen staan op dezelfde disc. Op de PlayStation Vita dien je beide spellen apart van elkaar aan te schaffen. Geruchten gaan rond dat beide spellen ook de extra inhoud bevatten van de International Editions (die content kregen we hier in de Europese PAL regionen standaard bij het spel inbegrepen).

Een scan uit het Japanse tijdschrift Jump bevestigt de inhoud. Ook indien je geen Japans kunt lezen, zie je dat bij PS3 "FFX & X-2" staat, terwijl de spellen voor de PS Vita los van elkaar zijn geschreven. Releasedata zijn niet bekend.

01
De scan uit Jump met de informatie voor de PS3 en PS Vita versies.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread