Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix: "Verhaal Final Fantasy 10-3 bestaat"

"Niet onbestaande dat vervolg er komt."

Het verhaal van Final Fantasy 10-3 bestaat en is net zoals de vorige delen geschreven door Kazushige Nojima. Dat onthult Square Enix in een interview met het Japanse magazine Famitsu.

Volgens Character Designer Tetsuya Nomura is "de kans niet onbestaande" dat Final Fantasy 10-3 er ooit komt. Dat is echter sowieso niet voor meteen, want Square Enix heeft zijn handen momenteel vol met de ontwikkeling van de volgende delen van Final Fantasy 7 Remake. "Momenteel zijn we nog niet klaar om over dit derde deel te praten tot we klaar zijn met de ontwikkeling van Final Fantasy 7 Remake", aldus Motomu Toriyama, regisseur van Final Fantasy 10 en 10-2.

Enkele jaren terug kwam er al een luisterverhaal genaamd Final Fantasy X -Will- uit dat zich een jaar na de gebeurtenissen van Final Fantasy 10-2 afspeelt. Dat verhaal draait rond de twee nieuwe hoofdpersonages genaamd Chuami en Kurgum en bevat een iets oudere versie van Tidus, Yuna, Lulu en Wakka. Het verhaal draait rond een mogelijke terugkeer van Sin.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Final Fantasy X

PS2

Final Fantasy X-2

PS2

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties