Skip to main content

Week-eindbazen #14

Wat spelen we dit weekend?

De eerste week van de paasvakantie is ten einde. Tijd dus om in het weekend dubbel en dik aan het gamen te slaan! Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Yvo - Begint aan zijn afkipproces

Het is klaar, finito, basta. Ik heb uit zelfbescherming PUBG van mijn computer verwijderd. Ik raak al weken geen knikker meer, maar besef dat ik me niet achter de bijwijlen brakke mechanics kan blijven verschuilen. Te traag, te scheef, te slecht, etcetera. Ik ben gewoon hopeloos uit vorm. Wanneer je sinds lange tijd weer een ouderwetse rage quit gedaan hebt, is het hoog tijd om in te grijpen. Dit weekend dus volledig cold… euh… chicken gaan en buiten in de zon endorfine bijtanken.

Marcel - Speelt elk weekend wat anders

Mijn Overwatch-sessies zet ik dit weekend voort, maar daarnaast maak ik tijd vrij voor de jacht in Monster Hunter World. In Astera wordt nu een groots evenement georganiseerd, waardoor er nieuwe armor te verdienen valt. Dus dat is voor mij reden genoeg om weer wat extra uurtjes in die game te stoppen. Alsof 150 uur nog niet genoeg is. Al stop ik waarschijnlijk de rest van mijn vrije tijd in Final Fantasy X. Die remaster heb ik namelijk laatst voor mijn verjaardag gekregen en eigenlijk jeukt het al een tijdje om het cellofaan eraf te scheuren.

Michiel - Jongleert zich een weg door zijn backlog

Normaal gezien probeer ik mijn vrije tijd te allen tijde te verdelen over maximaal twee games. Door omstandigheden zit ik momenteel echter met een hele waaier aan games waar ik mij verder een weg door moet banen. Gears of War 4 is intussen bijna uitgespeeld, maar voor Final Fantasy 15, Bloodborne en XCOM 2 is de eindmeet nog lang niet in zicht. En dan zijn er natuurlijk nog de onvermijdelijke potjes Fortnite. Ik heb het voor de zekerheid nog eens nagekeken, maar tot nader order bestaat een weekend nog steeds uit slechts 48 uren. Veel kans dus dat die backlog tegen volgend weekend gewoon nog groter is geworden.

Nathan - Dagdroomt het weekend weg

Dit weekend speel ik geen noemenswaardige nieuwe games - alleen the usual suspects. Ik droom vooral over de vele titels die ik ooit nog wil spelen. Denk daarbij aan het komische Sea of Thieves, het door ons goed onthaalde A Way Out en de vintage-Ubisoft-game Far Cry 5. Bovendien komt Jurassic World Evolution steeds dichterbij. Als fan van zowel Jurassic Park als simulatiegames heb ik uiteraard mijn zinnen daarop gezet. De recentste Hitman staat ook nog altijd zielig op mijn verlanglijst. Wanneer ik klaar ben met dagdromen, is het weekend alweer voorbij.


Read this next