Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum PS4-editie Final Fantasy X / X-2 HD Remaster bekend

Driemaal is scheepsrecht.

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster is vanaf 15 mei voor de PlayStation 4 verkrijgbaar. Dat laat uitgever Square Enix weten.

De PlayStation 4-versies van de role-playing games hebben verbeterde graphics en Final Fantasy X geeft je de optie te kiezen tussen de originele en aangepaste muziek. De games bieden de mogelijkheid tot cross-save met de PlayStation 3- en PlayStation Vita-versies. Het is ook mogelijk de PlayStation 4-editie via Remote Play op de PlayStation Vita te spelen.

Een speciale pre-order editie van de game is via de website van Square Enix verkrijgbaar. De pre-order bevat een steelbook van de game en een kalender met ontwerpen van Final Fantasy-illustrator Yoshitaka Amano.

Screenshots die de verschillen tussen de PlayStation 3- en PlayStation 4-versies tonen, zijn te vinden op de Japanse website van Square Enix.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties