Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster duikt op voor PlayStation 4

UPDATE: Bevestiging!

UPDATE: Square Enix bevestigt Final Fantasy X/X-2 HD Remaster voor de PlayStation 4 op een persconferentie in Shanghai. Sony presenteert daar momenteel de spelcomputer voor de Chinese markt.

De uitgever verklaart tegenover Videogamer dat de PlayStation 4-versie van de RPG-compilatie wordt uitgebracht als fysiek product en als download in de PlayStation Store. Ook wordt er gesproken over exclusieve features, maar die blijven vooralsnog geheim.

ORIGINEEL: Final Fantasy X/X-2 HD Remaster is tijdelijk voor de PlayStation 4 te koop geweest in de Franse versie van de webwinkel van Square Enix. Het product is inmiddels verwijderd, maar is nog te bekijken als Google Cache-versie.

De compilatie is vooralsnog enkel aangekondigd en uitgebracht voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Square Enix zegt tegenover gamewebsite Germatsu niet in te gaan op geruchten, maar dat de uitgever de zaak wel onderzoekt.

Volgens de productbeschrijving komt de PlayStation 4-versie van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster uit in de lente van 2015. De PlayStation 3- en Vita-versie zijn uit sinds maart 2014.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties