Nieuwe Mass Effect DLC onderzoekt origines Reapers

Mass Effect: Leviathan is de grote aankondiging.

Op een EA showcase evenement werd de nieuwste DLC voor Mass Effect 3 uit de doeken gedaan. Mass Effect: Leviathan laat de speler meer ontdekken over de origines van de reapers. De DLC is naar alle waarschijnlijkheid de "grote aankondiging" waarover er eerder geruchten de ronde deden. Op zich is deze DLC opmerkelijk, gezien het verhaal toch redelijk definitief werd afgesloten op het einde van de game. Eerder kwam BioWare met een gratis "Extended Cut" DLC na de vele kritiek op het einde van het verhaal.

Over de kostprijs van de DLC of een releasedatum is nog niets bekend, maar die zal zeker later volgen. Vast staat dat er nieuwe personages, wapens en upgrades komen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread