Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bepaalde Dragon Age en Mass Effect DLC nu gratis beschikbaar

EA loost BioWare Points.

Electronic Arts schaft vanaf 11 oktober 2022 de BioWare Points uit als betaalmiddel in de Origin Store. Dat bevestigt het bedrijf nadat een klant eerder al het nieuws publiekelijk maakte op reddit.

Om het verlies van BioWare Points in oude Origin Store-accounts te compenseren, heeft EA besloten om alle DLC die enkel met BioWare Points gekocht kon worden, gratis te maken.

Concreet gaat het om DLC van de volgende BioWare-games:

  • Dragon Age II
  • Dragon Age: Origins
  • Mass Effect 2
  • Mass Effect 3 (geldt niet voor Multiplayer Packs)

Wie nog BioWare Points heeft staan op zijn Origin account, kan die tot en met 11 oktober 2022 gebruiken om de Multiplayer Packs van Mass Effect 3 te kopen. Na die datum kun je die DLC-pakketten enkel nog maar met Credits kopen.

Alle aankopen die voor midden oktober 2022 zijn gedaan met BioWare Points, blijven voor altijd toegankelijk voor de koper ervan.

Wie meer wilt weten over de laatste game in de Mass Effect-franchise, leest best eens de Mass Effect Legendary Edition review van Sander en Carl.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties