Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect-regisseur Casey Hudson bij Microsoft aan de slag

Gaat werken aan de HoloLens-bril.

Voormalige BioWare-producent Casey Hudson is door Microsoft aangenomen. Hij was in het verleden onder andere projectleider van games als Star Wars: Knights of the Old Republic en Mass Effect.

Hudson gaat bij Microsoft aan de HoloLens-bril werken. Dit is een AR (Augmented Reality) bril die je in staat stelt om bijvoorbeeld je agenda op een muur te projecteren. Hudson is ook aangenomen om aan Xbox-projecten te werken.

"Ik denk dat Microsofts werk op het gebied van holografische interactie een enorme invloed op onze toekomst heeft. Het is een eer om aan zo'n ambitieus project mee te mogen werken", aldus Hudson in een interview op gamesite Xbox Wire.

"Ik heb de HoloLens inmiddels zelf getest en ik ben enorm onder de indruk van de mogelijkheden die de bril allemaal biedt. Zo kan ik een kopje koffie drinken op Mars of skypen met een vriend via een scherm dat op mijn muur is geprojecteerd. Mijn eerste ervaringen hebben mij ervan overtuigd dat ik hier op de juiste plaats ben".

De HoloLens-bril is eerder dit jaar officieel aangekondigd. Vorige maand maakte Microsoft bekend dat de HoloLens samenwerkt met Windows 10.

Bekijk op YouTube

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect

PS3, Xbox 360, PC

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

See 3 more

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Star Wars: Knights Of The Old Republic

Android, iOS, Xbox, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties