Mass Effect 3: Leviathan DLC duikt op

Spoilers: deel van script verstopt in Extended Cut.

Gisteren verscheen de Extended Cut downloadable content voor Mass Effect 3. Deze bevatte, zoals beloofd, langere epilogen waardoor de game nu minder abrupt eindigt. Maar op het forum van BioWare dook nog een verrassing op: een deel van het script voor toekomstige downloadable content. Een waarschuwing vooraf: hier volgen spoilers.

Het script bevat nieuwe ingesproken dialogen van alle personages. Shepard wordt naar een mijnstation gestuurd om wetenschapper Ann Brynson te redden. Het station wordt geregeerd door de Reaper Leviathan, een verrader die ooit een van zijn eigen soort heeft gedood. In het script is te lezen dat we wellicht meer te weten komen over de herkomst van de Reapers. Leviathan zal onderdeel worden van je War Assets, en Brynson overleeft of sterft naargelang jouw keuzes.

Het lek (dat overigens hier in zijn geheel te lezen is) komt enkele uren nadat Mike Gamble van BioWare tweette dat er in de toekomst meer Mass Effect 3 aan zal komen. Voor de Extended Cut verschenen er al enkele multiplayer-updates, maar de Leviathan downloadable content wijst nu ook naar meer singleplayer avonturen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

VideoTrailer: zes minuten debuutgameplay Bloodborne

Kenmerkt zich door duidelijke Souls-invloeden.

Sim City 5 concept art gelekt

Eiiiiinnnndddeeellllliiiijjjjkkk!

Borderlands 2 heeft Steamworks

Hoera voor Steam Achievements!

Blizzard laat 600 mensen afvloeien

90% van ontslagenen werken niet in game ontwikkeling.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread