Aliens: Colonial Marines vertraagd tot 2013

Aan de slag met de Gearbox shooter vanaf 13 februari 2013.

Aliens: Colonial Marines, de shooter van Gearbox die plaatsvindt in het bekende Aliens universum, ondervindt opnieuw vertraging. De shooter zou er oorspronkelijk aankomen in de herfst, maar komt nu dus later. Gearbox CEO Randy Pitchford blijft bij de ambitieuze doelstelling van de game, namelijk een vervolg bieden op de originele Aliens trilogie.

De releasedatum van 13 februari 2013 slaat enkel op de PC, PS3 en Xbox 360 versies. Een Wii U versie komt er ook, maar de releasedatum hiervan wordt later bekend gemaakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread