God of War devs maken nieuwe game

Zoekt programmeurs voor open-world spel.

Sony Santa Monica, de studio verantwoordelijk voor de God of War reeks, is druk aan het werken aan een "nog niet aangekondigde game".

Dit is gebleken uit een recente jobadvertentie op de site Gamasutra. Sony Santa Monica is op zoek naar een persoon waarbij "ervaring in het ontwerpen of meehelpen aan de ontwikkeling van een open world game een plus is". Meer hints waarover het gaat werden er niet gegeven.

Het laatste spel waaraan Sony Santa Monica meewerkte was God of War: Ghost of Sparta voor de PSP, en de God of War Collection II. Ghost of Sparta kreeg van ons een sterke negen op tien mee naar huis, terwijl de tweede God of War Collection met daarin beide PSP-games recentelijk een acht verdiende.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread