Portal 2 video walkthrough

Alle hoofdstukken uit de doeken!

Hoewel het amper te geloven is was de eerste Portal slechts een voorsmaakje van Valve. In Portal 2 wordt het pas echt menens. Je kruipt opnieuw in de huid van de knappe Chell, die opnieuw de kwaadaardige en intelligente computer GLaDOS moet bekampen. Maar er is meer. Veel meer. Portal 2 is indrukwekkender, humoristischer, diepgaander, en ook... Moeilijker.

En dat is waar Eurogamer Benelux ten tonele verschijnt. Sinds de vervroegde release van het spel zijn wij er namelijk niet alleen in geslaagd om alle puzzels reeds te doorkruisen, maar ook om onze avonturen in de immense gebouwen van Aperture Science te filmen met een verborgen camera, en dat zonder dat GLaDOS ons heeft opgemerkt!

We hopen onze trouwe bezoekers die niet goed weten hoe ze een bepaalde puzzel moeten oplossen of gewoon geen zin hebben om lang naar een oplossing te zoeken van hun frustratie te beroven door met deze video walkthroughs op de proppen te komen, op een handige manier gerangschikt volgens hoofdstuk!

Dit is een beetje een experiment voor ons, dus feedback is altijd welkom. Willen jullie in de toekomst meer van dit soort items terugvinden op Eurogamer Benelux of vinden jullie het eerder overbodig? En is de manier waarop we het brengen goed of zouden jullie nog een aantal zaken veranderd willen zien?

OPGELET: Uiteraard zitten deze filmpjes - en ook de beschrijvingen ervan - vol met spoilers aangezien het om een aanzienlijk deel van de single player campagne gaat. Verder lezen en/of kijken gebeurt dus op eigen risico!

Pagina 1

Pagina 2

Pagina 3

Hoofdstuk 1: De Wekdienst / The Courtesy Call

Hoofdstuk 2: Koude Start / The Cold Boot

Hoofdstuk 3: De Terugkeer / The Return

Advertentie

Ga naar comments (9)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor  |  odinvanschoote

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 3 Season 1 onthuld

Spider-Man slingert in beeld.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

De 5 best verkochte games deze week

Week 47 (22 t/m 28 november 2021).

Verder op de site...

Reacties (9)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread