Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gears of War Beta start op 25 april

Iets vroeger voor Bulletstormkopers.

Microsoft heeft aangekondigd dat de beta voor Gears of War 3 begint op 25 april. De mensen die de Bulletstorm Epic Edition gekocht hebben, mogen al vanaf 18 april aan de slag met de beta.

De beta eindigt op 15 mei. Ook de inhoud waaraan gamers zich mogen verwachten in deze testversie van de nieuwe Gears is bekend: drie nieuwe competitieve modes en vier nieuwe maps. Twee hiervan, Trenches en Old Town, verder gekozen door de Facebook fans van de game.

Microsoft kondigde ook aan dat de game een Limited en een Epic Edition zal krijgen. De specifieke inhoud van de edities blijft momenteel nog geheim, maar de prijs ervan is al geweten. De Limited Edition zou £59.99 kosten (ongeveer 70 euro) en de Epic Edition £99.99 (wat omgerekend 116 euro is).

Verder worden spelers van de beta met enkele zaken beloond. Zo zijn er enkele unlocks via te beta te verdienen die overgedragen zullen worden naar de finale game. Denk hierbij maar aan Cole in trashball uniform, een gouden retro Lancer, een Hammerburst, Lancer, sawed-off shotgun en Gnasher shotgun met vlammenmotief, en een beta tester medal.

Gears of War 3 komt uit op 20 september, exclusief voor de Xbox 360.

Read this next