Crysis 2 lost mysteries uit origineel op

Uitleg over bepaalde evenementen.

Volgens ontwikkelaar Crytek zal Crysis 2 enkele antwoorden geven op mysteries uit de eerste game. Crysis 2 speelt zich 3 jaar na de eerste game af en zal zich in een door aliens belegerd New York afspelen. Er zal een duidelijk continuïteit zijn met de eerste game en op bepaalde momenten zelfs flashbacks, zei executive producer Nathan Camarillo.

Een nieuwe speler zal zich niet verloren voelen, maar het heeft duidelijk voordelen als je de eerste game gespeeld hebt. Er zullen bepaalde mysteries worden onthuld en je zal meer informatie krijgen over waarom bepaalde gebeurtenissen toen gebeurden. Of 'Psycho', de ster van Crysis Warhead, opnieuw zal verschijnen, is nog niet geweten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread