Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crytek teaset Crysis 2 remaster

Tweede crisis nadert.

Het lijkt erop dat ontwikkelaar Crytek bezig is met een remaster van Crysis 2. Dat lijkt de ontwikkelaar te teasen via Twitter.

Op 20 mei tweette het bedrijf een bericht met de boodschap "They used to call me Prophet". Die zin werd in Crysis 2 uitgesproken door Major Laurence "Prophet" Nelson die ook in de eerste en derde Crysis zijn opwachting maakt.

Op 21 mei volgende een nieuwe tweet met een afbeelding uit de game. Dat Crytek aan een Crysis 2 remaster werkt, zou na Crysis Remastered geen grote verrassing zijn.

Sinds de Crysis Remastered release is de titel niet alleen te spelen op PlayStation 4 en Xbox One, maar na een next-gen-update is Crysis Remastered nu ook speelbaar aan 60 fps op PS5 en Xbox Series X/S.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties