Eurogamer.nl

PlayStation 4 krijgt prijsverlaging in Noord-Amerika

Scheelt 50 dollar.

Sony kondigt aan de PlayStation 4 in Noord-Amerika op 9 oktober een prijsverlaging krijgt.

In Japan werd vorige maand de prijs van de PlayStation 4 met 5000 Yen verlaagd. De PlayStation 4 wordt in Noord-Amerika 50 dollar goedkoper. De prijs daalt daardoor van 399.99 naar 349.00 dollar. Een dergelijke prijsverlaging is nog niet voor Europa aangekondigd.

De lagere prijs is enkel op het standaardmodel met 500 GB geheugen van toepassing. Sony maakt tevens bekend dat het bedrijf de prijs van PlayStation 4-bundels verlaagt. Zo wordt onder ander de Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4-bundel goedkoper in Noord-Amerika.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.