Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in januari

Drake van een aanbod.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand januari bekendgemaakt. Volgende maand zijn Uncharted: The Nathan Drake Collection en Goat Simulator gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Uncharted: The Nathan Drake Collection bevat de singleplayer-campaigns van de eerste drie Uncharted-games. naast een stevige grafische update is ook de gameplay aangepakt in deze remastered versie. Zo maakt de eerste game nu gebruik van de controls en het richtsysteem van de latere delen.

Goat Simulator is dan weer een knotsgekke game waarin je een geit bestuurt. Je verkent een open wereld en maakt veelvuldig gebruik van de physics in de game, waarbij je je regelmatig afvraagt of bepaalde elementen een bug dan wel een feature in de game zijn.

Beide games kun je vanaf dinsdag 7 januari gratis downloaden, en blijven beschikbaar tot en met 3 februari. Momenteel kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand december downloaden. Onder andere het geweldige Titanfall 2 is momenteel gratis beschikbaar. Die game verkozen we recent nog tot een van de beste games van het decennium (2010-2019).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Goat Simulator

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties