Eurogamer.nl

Call of Duty: Ghosts krijgt extra vertelstemmen

DLC voegt Snoop Dogg en drill-instructeur uit Full Metal Jacket toe.

Uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward voegen via een downloadbare uitbreiding de stemmen van rapper Snoop Dogg en acteur R. Lee Ermey toe aan Call of Duty: Ghosts. De pakketten heten respectievelijk de Snoop Dogg Voice Pack en de Drill Instructor Voice Pack. Beide kosten drie dollar.

Het is niet de eerste keer dat rapper Snoop Dogg een rol speelt in een game; eerder had hij al een kleine rol in Tekken Tag Tournament 2 en speelde hij zelf de hoofdrol in zijn game Way of the Dogg.

Acteur R. Lee Ermey is vooral bekend vanwege zijn rol als de militaire drilinstructeur Hartman uit de film Full Metal Jacket van Stanley Kubrick. De acteur werkte vroeger zelf in het leger als drilsergeant en kreeg dankzij die vertolking een nominatie voor een Golden Globe.

De extra stemmen lanceren op 22 april eerst exclusief via Xbox Live voor zowel de Xbox 360 als de Xbox One. De versies voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4 en Nintendo Wii U krijgen de uitbreidingspakketten later.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.