Eurogamer.nl

Onslaught voor Call of Duty: Ghosts dit weekend gratis te proberen

Enkel op de Xbox 360 en Xbox One.

De downloadbare uitbreiding Onslaught voor Call of Duty: Ghosts is aankomend weekend gratis uit te proberen. De testversie komt vanaf vrijdag 21 maart online en is speelbaar tot maandag 24 maart. Door het voorrangscontract met Microsoft krijgen voorlopig enkel de Xbox 360 en Xbox One de aanbieding. De andere platformen krijgen de actie later.

De Onslaught-uitbreiding bevat vier nieuwe multiplayer-maps genaamd Fog, Bay View, Containment en Ignition en een nieuw wapen genaamd de Maverick. Je krijgt ook een uitbreiding voor de Extinction modus. Dit nieuwe stuk heet Nightfall en vormt het eerste van vier delen.

Enkele weken geleden onthulde uitgever Activision nog de tweede downloadbare uitbreiding voor Call of Duty: Ghosts, genaamd Devestation. Recent was ook de algemene multiplayer van Call of Duty: Ghosts een weekend lang gratis uit te proberen op Xbox 360 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.