Eurogamer.nl

Onslaught DLC voor Call of Duty: Ghosts eind januari uit

Met nieuwe maps en wapens voor multiplayermodi.

Ontwikkelaar Infinity Ward maakt bekend dat de downloadbare uitbreiding 'Onslaught' voor Call of Duty: Ghosts uitkomt op 28 januari. De datum komt overeen met een eerder gelekte reclameposter van winkelketen Gamestop, die tevens melding maakt van de tijdelijke exclusiviteit voor Xbox Live.

Daaruit zou tevens de content van de DLC blijken. Zo krijg je toegang tot vier nieuwe levels voor de multiplayer genaamd Fog, Ignition, Containment en Bayview. Daarin kun je aan de slag met mogelijk twee nieuwe wapens, de Maverick AR en een niet nader genoemde sniper rifle.

Tot slot bevat het pakket volgens de poster een extra level voor de Extinction modus. Deze heet Nightfall en gaat verder waar het verhaal uit de hoofdgame ophield.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.