Eurogamer.nl

Activision belooft innovatie in volgende Call of Duty

Dual rocket launcher wielding?

Verrassing! Activision is hard aan het werk aan een nieuwe Call of Duty-game die in november van dit jaar moet verschijnen. Tijdens een vergadering met investeerders kon Activision Publishing Chief Eric Hirschberg al wat vage info kwijt over de game.

"Dit jaar verwachten we weer in de spotlight te staan met de launch van een volledig nieuwe epische first person shooter uit de Call of Duty-reeks." Tot hier toe niets verrassend.

"Van wat we al van de game gezien hebben ziet het er fantastisch uit en zal het betekenisvolle innovatie brengen naar de franchise." Kijk eens aan! Wat deze betekenisvolle innovatie zal zijn, daar hebben we het raden naar maar we mogen er zeker van zijn dat de game zeer aanwezig zal zijn op de E3 persconferenties begin juni.

Verder kon Hirschberg ook nog kwijt dat ze hard aan het werk zijn aan Call of Duty Elite 2.0. Die zal samen met de nieuwe Call of Duty verschijnen in november 2012 en moet een hoop nieuwe features met zich meebrengen voor de online community.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.