Heel wat Fallout: New Vegas details

Dankzij PC Gamer.

Enkele dagen geleden verscheen de eerste teasertrailer van Fallout: New Vegas, de nieuwe telg uit de legendarische Fallout-reeks die momenteel ontwikkeld wordt door Obsidian Entertainment. Vandaag bezorgde PC Gamer ons alvast een heleboel sappige weetjes.

Vooraleerst zal er deze keer een hardcore moeilijkheidsgraad aanwezig zijn, waarbij je regelmatig water moet drinken om in leven te blijven, kogels gewicht in je rugzak innemen en stimpacks je gezondheid niet onmiddellijk opkrikken.

Het verhaal draait deze keer niet rond een ex-inwoner van een ondergrondse bunker (of Vault), maar rond een koerier die gered wordt door een robot. Er zullen drie grote inwonersgroepen zijn: bewoners van New California Republic (wiens basis de McCarran luchthaven is), Caesar's Legion (terug te vinden op de wereldberoemde strip van Las Vegas) en New Vegas.

De game speelt zich af in het grotendeels vernielde Mojave-gebied. Vegas zelf is nog grotendeels intact na de bombardementen en er is zelfs wat groen terug te vinden.

Super Mutants (die in de Black Mountain verblijven), Geckos en Ghouls zullen terug van de partij zijn, mits de nodige restyling uiteraard. Sommige personages kunnen je weer vergezellen tijdens je avonturen en je kunt ze deze keer zelfs enkele bevelen geven.

Tot slot is er naast het Karmasysteem ook een reputatiesysteem toegevoegd. Da’s al een hele informatieboterham, maar wij snakken alvast naar meer!

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread