Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Week-eindbazen #05

Wat spelen we dit weekend?

Februari is begonnen, dus de lente komt langzaam dichterbij. Helaas is het buiten nog altijd nat en koud. Redenen genoeg om in het weekend voor de beeldbuis te kruipen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Marcel - Neemt even adempauze

Eigenlijk luister ik de hele week al naar mijn jachtinstinct. Alle monsters moeten neer en monsters die niet neer willen, worden gevangen. Monster Hunter World slokt al mijn vrije tijd op. De donkere plekken onder mijn ogen liegen er niet om. Mijn slaapritme is ondertussen verpest, dus om toch nog een beetje controle over mijn leven te houden heb ik besloten om het in het weekend even rustig aan te doen en Uncharted: The Nathan Drake Collection af te ronden. Volgende week is er wel weer tijd om op jacht te gaan.

Maarten - Patrolling the Mojave...

...almost makes you wish for a nuclear winter. Nou, dan heb je het aanhoudend natte en grijze weer van afgelopen maand niet meegemaakt. Kom maar op met die radioactieve hitte! Fallout: New Vegas blijft ten slotte een pareltje: een aantrekkelijke presentatie, humor, schier eindeloze mogelijkheden én de enige game die mijn laptop aankan. Elke keer bij het opstarten van de game hoor ik hetzelfde deuntje en vult het mijn hart met hoop. Hoop dat Obsidian ooit nog een Fallout kan ontwikkelen. Weinig waarschijnlijk, maar hoop doet leven. En in de tussentijd ontvlucht ik toch maar mooi dit rotweer.

Bert - Alles, niks en Fargo

Tegen alle verwachtingen in heb ik me de afgelopen weken erg vermaakt met Assassin's Creed Origins. Ik ben nog lang niet in de buurt van het einde, maar ergens knaagt het gevoel dat ik alweer klaar ben voor iets nieuws. Het probleem is echter dat ik niet weet wat. SteamWorld Dig 2, Darkest Dungeon en Pokémon Ultra Sun zijn erg leuk, maar zetten niet meteen hun klauwen in me. Ergens wil ik ook wel een nieuw boerderijtje starten in Stardew Valley op de Switch, maar de 90 uur die ik in de pc-versie heb gestoken, zitten nog iets te vers in mijn geheugen. En dan spreek ik nog niet eens over de toenemende jeuk om eindelijk een PlayStation 4 te kopen… Misschien speel ik dit weekend gewoon eens niks en ga ik Fargo bingewatchen.

Johnny - Opsporing verzocht

De redactie is wanhopig op zoek naar Johnny. Na het inleveren van zijn Dragon Ball FighterZ review hebben we niets meer van hem vernomen. Hij mompelde nog iets over 'schandalig uit vorm' zijn en een 'power level' dat te triest voor woorden is. Daarnaast probeerde hij nog een LOI-cursus Japans, een jaarabonnement op de sportschool en een vrachtwagen aan trainingssupplementen voor 'werkdoeleinden' te declareren. We probeerden hem nog tegen te houden, maar hij gromde terwijl hij drukke handgebaren maakte en onverstaanbare kreten slaakte. Johnny, als je dit leest, laat het los. De review zit erop, dus kom bij ons terug.

Bruce - Iemand een vuurtje?

Om de zoveel maanden is het tijd om nog eens halsoverkop in een Paradox-game te duiken. Dit weekend is Crusader Kings 2 met zijn tig uitbreidingen aan de beurt. Ik speel als High Chief Nezamysl of Bohemia. Het is het jaar 769 en mijn volk wil zich voorgoed settelen. Maar hoewel ik de kroon stevig in handen heb, heeft mijn halfbroer een sterke claim op de erftitel. Hoog tijd dus om samen met mijn zoon een moord op hem te bekokstoven. Eens kijken of hij een van mijn concubines als een cadeau accepteert. Zijn losbandigheid wordt vast door onze paganistische goden afgestraft. Ik steek de brandstapel alvast aan.


Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Crusader Kings II

PC, Mac

Dragon Ball Fighters

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

See 2 more

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties