Speedrunner speelt Pokémon Shining Pearl uit in 33 minuten

Met dank aan de nodige glitches.

Speedrunner Werster heeft Pokémon Shining Pearl uitgespeeld in iets meer dan 33 minuten. In een video op YouTube toont Werster hoe hij met behulp van tal van glitches de game wist uit te spelen.

De speedrun is een zogenaamde 'any%-run. Het is Werster in 33 minuten dus gelukt om de Elite Four te verslaan en de credits over het scherm te laten rollen.

In een Q&A legt Werster uitgebreid uit hoe hij de game kon uitspelen. Zo kon hij andere door deuranimaties te onderbreken vermijden dat gevechten beginnen. Via andere glitches was het mogelijk om over land te surfen of buiten de grenzen van de map te treden.

De speedrun van 33 minuten is des te indrukkender omdat Pokémon Shining Pearl nog geen twee weken geleden uitkwam. Benieuwd naar onze mening over de game? Hier lees je de Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread