Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl trailer toont Gyms, Team Galactic en Legendary Pokémon

En de pre-order bonussen.

The Pokémon Company en Nintendo hebben nieuwe details onthuld over Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl. In een nieuwe trailer krijg je onder andere beelden te zien van enkele Gyms en Gym Leaders, de commandanten van Team Galactic en de Legendary Pokémon Uxie, Mesprit en Azelf​ te zien.

Zo toont de trailer Gym Leaders Candice en Volkner en hun beide Gyms. Die zijn gebaseerd op respectievelijk ijs en elektriciteit als thema.

Ook Mars, Jupiter en Saturn zijn te zien. Dat zijn de drie commandanten van het kwaadaardige Team Galactic. Ook Cyrus, de mysterieuze leider van die misdaadorganisatie, komt kort in beeld.

Cover image for YouTube videoTeam Galactic awaits in Pokémon Brilliant Diamond and Pokémon Shining Pearl!

Ten slotte zie je ook de Legendary Pokémon Uxie, Mesprit en Azelf die zich onder de meren van de Sinnoh-regio schuilhouden. Op het einde van de trailer krijg je ook de pre-order bonussen voor de game te zien. Wie Pokémon Brilliant Diamond of Shining Pearl op voorhand koopt, krijg een Manaphy egg, 12 quick balls en een unieke outfit.

De Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl releasedatum ligt op 19 november. Ter ere van die release organiseert Nintendo bovendien tussen 16 en 21 november een speciaal evenement in Pokémon GO. Meer details daarover volgen binnenkort.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties