Skip to main content

Dit zijn de nieuwe Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl features

Barst uit zijn voegen.

Tijdens de laatste Pokémon Presents zijn er nieuwe Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl features getoond.

Zo is de Underground nu de Grand Underground, waar je zeldzame schatten en Pokémon-fossielen kunt opgraven. Ook zijn er verschillende Pokémon Hideaways waar specifieke Pokémon schuilen. Je kunt ook een eigen geheime basis bouwen en met andere spelers schatgraven.

Je kunt ook meedoen aan Super Contest Shows, waar je je Pokémon een dansje laat doen. Je dans wordt beoordeeld door een jury en als de show uiteindelijk genoeg Hype Points verdient, is de show een succes.

Bekijk op YouTube

Er is ook een hoop customization in de game. Je kunt je Pokéballs met stickers en speciale effecten versieren, maar ook jezelf nieuwe outfits geven. Ook kun je je favoriete Pokémon naast je laten hopen.

Voor multiplayer zijn er verschillende Union Rooms beschikbaar. De Local Room is bedoeld voor nabije spelers en de Global Room voor wereldwijde communicatie. In beide gevallen kun je daar Pokémon ruilen, vechten en andere activiteiten uitvoeren.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn vanaf 19 november 2021 beschikbaar. Indien je de game vooraf bestelt krijg je een Manaphy-ei. De Pokémon Legends: Arceus releasedatum en Hisuian forms zijn ook bekend.

Read this next