Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon-fan stelt moeilijkheidsgraad voor Pokémon-games voor

Zorgt voor Pokédiscussie met de community.

Wat als je verschillende moeilijkheidsgraden zou toevoegen aan Pokémon-games? Dat is precies wat Redditor Taken_Grace uitwerkte en deelde op Reddit.

Volgens Taken_Grace zou je aan het begin van elke Pokémon-game moeten kiezen tussen de moeilijkheidsgraden New Trainer, Ace Trainer, Elite Trainer of Master Trainer. Elke moeilijkheidsgraad stelt je telkens iets meer op de proef dan de vorige.

Zo zou je bij de makkelijkste mode hints krijgen over de meest effectieve aanvallen en zou je healing items kunnen gebruiken. Bij de moeilijkste mode zijn gevechten dan weer veel uitdagender en is Pokémon vangen veel moeilijker.

De community is alvast voorstander van dit voorstel, maar stelt nog aanvullende zaken voor. Zo zijn de fans voorstander van Pokémon die altijd 5 à 10 levels hoger zijn dan de jouwe en zouden ze graag willen dat Gym leaders over meer Pokémon beschikken.

Nintendo zelf heeft nog niet gereageerd op het voorstel. Benieuwd of we deze suggestie binnen een paar jaar ook in de games te zien krijgen.

Wil je graag meer weten over de laatste nieuwe Pokémon-titel, lees dan zeker onze Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Pokémon Legends: Arceus

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties