Gratis Cyberpunk 2077 DLC uitgesteld naar 2022

Uitstel, geen afstel.

CD Projekt RED heeft de roadmap met toekomstige content voor Cyberpunk 2077 geüpdatet. Terwijl er in de vorige versie nog sprake was van gratis DLC eind dit jaar, is die nu uitgesteld naar 2022. Vorige week stelde de ontwikkelaar ook al de Cyberpunk 2077 next-gen update uit naar volgend jaar.

In de FAQ onder de roadmap meldt CD Projekt RED dat er de komende maanden meer informatie komt over welke nieuwe content er wanneer naar de game komt. In augustus kreeg de game in update 1.3 al een eerste lading gratis DLC met onder andere een alternatieve outfit voor Johnny Silverhand en twee nieuwe jassen.

12

Benieuwd naar Carls mening over de releaseversie van de game? Hier lees je zijn Cyberpunk 2077 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread