Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Cyberpunk 2077 next-gen update uitgesteld naar 2022

Nog geen licht aan het einde van de tunnel

CD Projekt RED stelt de release van een volwaardige next-gen versie van Cyberpunk 2077 voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S uit naar 2022. Normaal gezien stond die release nog dit jaar gepland, maar er waren al eerder aanwijzingen dat de ontwikkelaar die deadline niet zou halen. De update staat nu gepland voor het eerste kwartaal van volgend jaar.

Cover image for YouTube videoCYBERPUNK 2077 1.5 Patch - Klaar voor Next-gen?

Ook voor wie uitkeek naar een next-gen patch voor The Witcher 3 is er slecht nieuws. Die update wordt eveneens uitgesteld en komt pas in het tweede kwartaal van 2022 uit. In een post op Twitter verontschuldigt de ontwikkelaar zich voor het uitstel,

Het uitstel van beide updates is de zoveelste blamage op rij voor de Poolse studio. De releaseversie van Cyberpunk 2077 bevatte tal van bugs en glitches, waardoor CD Projekt RED meer dan 42 miljoen euro aan Cyberpunk 2077 terugbetalingen moest bekostigen. Onze Carl was wel nog vrij positief over de game, zoals je leest in zijn Cyberpunk 2077 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties