Crash Bandicoot: On the Run! komt in de lente van 2021 uit

Slaat Crash echt op de vlucht?

Het eerder aangekondigde Crash Bandicoot Mobile heet vanaf nu Crash Bandicoot: On the Run! en is bij ons te spelen in de lente van 2021 op Android en iOS. Dat maakt uitgever Activision bekend via Twitter.

In de tweet laat de uitgever weten dat Crash Bandicoot: On the Run! meer dan honderd uur aan gameplay bevat. In die tijd neem je in twaalf verschillende in-game landen op tegen vijftig eindbazen.

Bij de bovenstaande aankondiging hoort ook een gameplay-filmpje. Daarin ontdek je hoe de levels eruitzien, dat je met meerdere personages aan de slag kunt en welke eindbazen er zoal in de game zitten. Wie zich nu al registreert voor de game op de App Store of Play Store krijgt bij de release een grijze Bandicoot-skin cadeau.

Wie niet houdt van mobiele games, maar wel van Crash Bandicoot games op de console kan momenteel aan de slag met het vierde deel uit de reeks. Hoe Michiel die game ervaarde, ontdek je in de Crash Bandicoot 4: It's About Time review op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread