Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crash Bandicoot 4: It's About Time komt naar de PS5

Het is PS5-tijd!

Crash Bandicoot 4: It's About Time komt op 12 maart naar de PlayStation 5. Dat laat Activision weten via de PlayStation Blog.

De PlayStation 5-versie van Crash Bandicoot 4: It's About Time draait aan 60fps en heeft een 4K-resolutie, 3D audio en snellere laadtijden. Daarnaast worden ook de Adaptive Triggers van de DualSense ondersteund. Die zorgen ervoor dat je de kracht van de wapens en gadgets kunt voelen.

Cover image for YouTube videoCrash Bandicoot 4: It's About Time - PlayStation 5 Features Trailer | PS5

Als laatste krijgt de game ook Activity Cards waarmee je de gemaakte progressie kunt volgen, overzetten van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5 en makkelijker 106% completion rate kunt halen. PlayStation 4-gebruikers die de fysieke of digitale versie van Crash Bandicoot 4: It's About Time hebben, kunnen die bij de release gratis upgraden naar de versie op de PlayStation 5.

Spelers die de game nog niet hebben gespeeld, maar dat wel van plan zijn, checken best eerst onze Crash Bandicoot 4: It's About Time review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties