Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Crash Bandicoot 4: It's About Time gelekt voor Xbox Series X

PlayStation 5-versie niet uitgesloten.

Crash Bandicoot 4: It's About Time komt volgens het Amerikaanse Entertainment Software Rating Board ook uit op Xbox Series X. Wanneer de game precies naar de console van Microsoft komt, vermeldt het ratingbureau niet.

Als de game naar een next-gen console komt, lijkt het aannemelijk dat de game ook voor de PlayStation 5 uitkomt. Of beide versies een al dan niet gratis next-gen upgrade krijgen, is op dit moment niet duidelijk.

Hoewel het gerucht geloofwaardig is, raden we je toch aan om de rating voorlopig met een korreltje zout te nemen. Ontwikkelaar Toys for Bob en uitgever Activision maakten namelijk nog niet officieel bekend dat de game een next-gen-versie krijgt.

Wat wij van game vinden, ontdek je binnenkort in onze review van Crash Bandicoot 4: It's About Time. Fans die de game liever zelf testen, zullen er even zoet mee zijn. Crash Bandicoot 4: It's About Time bevat namelijk meer dan 100 levels en enkele vrij te spelen Crash Bandicoot 4: It's About Time bonuslevels.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties