Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Crash Bandicoot Mobile uitgebracht in beperkt aantal landen

Voorlopig niet bij ons.

Activion heeft gisteren in enkele landen onverwacht een testversie van Crash Bandicoot Mobile uitgebracht. Onder andere in Maleisië is de game intussen beschikbaar voor Android-toestellen via de Google Play Store. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de game bij ons beschikbaar zal zijn. Volgens verschillende geruchten komt de game ook naar iOS.

Crash Bandicoot Mobile is een endless runner waarin je obstakels ontwijkt. De titel is ontwikkeld door King, de studio die vooral bekend is van Candy Crush Saga. In de game neem je het als Crash of Coco op tegen Dr. Neo Cortex. Naast die endless runner-gedeelten bouw je in Crash Bandicoot Mobile ook een basis uit. Daar maak je onder andere nieuwe wapens en serums om je te helpen tijdens je avontuur.

De game is free-to-play en bevat microtransacties. het is nog onduidelijk waarvoor je in de finale versie allemaal moet betalen, maar voorlopig bevat de game alvast timers die beperken wat je kunt doen in je basis zonder te betalen.

Eigenaars van een Android-smartphone of -tablet weten momenteel dus wat te doen. Sinds enkele dagen is immers ook Fortnite voor Android beschikbaar via de Google Play Store.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties