A Total War Saga: Troy 7,5 miljoen keer gratis gedownload

Trojaanse oorlog is populairste oorlog.

A Total War Saga: Troy werd 7,5 miljoen keer gedownload via de Epic Games Store. Dat maakt ontwikkelaar Creative Assembly bekend.

A Total War Saga: Troy was van 13 tot 14 augustus gratis te claimen via de Epic Games Store en dat hebben jullie massaal gedaan. Ontwikkelaar Creative Assembly is zeer tevreden met het resultaat, maar had nooit gedacht dat de gratis versie van de game het zo goed zou doen.

'Nu kunnen we enorm veel strategiefans - nieuwe en terugkerende - verwelkomen en hen deze ongelooflijke saga laten beleven. We zijn zeer tevreden,' aldus Rob Bartholomew, chief product officer van Creative Assembly.

Nu de gratis periode van A Total War Saga: Troy voorbij is, is de game te koop voor 50 euro. A Total War Saga: Troy komt volgend jaar ook naar Steam. Op de site vind je alvast een voorsmaakje van onze A Total War Saga: Troy review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread