Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War Saga: Troy gratis op dag van release in Epic Store

En je mag hem voor altijd houden.

A Total War Saga: Troy zal op de dag van de release gratis te downloaden zijn via de Epic Game Store. Dat maakt ontwikkelaar Creative Assembly vandaag bekend.

De game lanceert op 13 augustus exclusief via de Epic Game Store. Wie de game downloadt tijdens de eerste 24 uur na de release, mag hem nadien voor altijd gratis houden. Pas 24 uur na de release wordt de game betalend.

"Dankzij Epic kunnen we een Total War-game volledig gratis aanbieden op de launchdag. Het is ontzettend spannend voor ons om dit te doen voor onze spelers," aldus Tim Heaton, Chief Studios Officer bij uitgever SEGA. "Niet alleen betekent dit dat we de verhalen en legendes rond Troy aan een breed publiek kunnen voorstellen via Epic's platform, maar het betekent ook dat veel nieuwe spelers voor het eerst kennis kunnen maken met Total War en de unieke gameplay waar de reeks bekend voor is, kunnen ervaren."

A Total War Saga: Troy blijft een jaar lang exclusief op de Epic Game Store. Pas vanaf augustus 2021 is de game ook op Steam te koop.

In A Total War Saga: Troy volgen spelers de Trojaanse Oorlog en kunnen ze legendarische figuren als Achilles en Hector inzetten om Troy te veroveren of te verdedigen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties