Fortnite heeft met Coral Castle een eigen Atlantis

Aquaman komt thuis.

Je kan nu in Fortnite naar Atlantis reizen. Het waterpeil is intussen voldoende gezakt, waardoor je nieuwe gebieden kunt bezoeken. Het voornaamste daarvan is Coral Castle.

Coral Castle is Fortnites versie van Atlantis. Erg verrassend is de toevoeging niet. De aanwezigheid van superheld Aquaman deed al vermoeden dat ontwikkelaar Epic meer meer van plan was met dat thema.

Spelers kunnen vanaf nu in Atlantis -sorry, Coral Castle- rondlopen en alle geheimen ontdekken. Naast Coral Castle is ook Slurpy Swamp terug te verkennen en is er een ruimteschip neergestort bij Craggy Cliffs.

Vorige week maakte Epic Games nog bekend dat de toevoeging van voertuigen aan Fortnite uitgesteld met enkele weken is uitgesteld. Normaal ging dat gebeuren wanneer het waterpeil de wegen van het eiland terug blootlegde. Of dat betekent dat Fortnite Chapter 2 Season 3 nu enkele weken langer duurt, is nog niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread