Gerucht: Splinter Cell animeserie in de maak

Nieuwe opdracht voor Sam Fisher?

Netflix en Ubisoft werken volgens Variety samen aan een animereeks gebaseerd op Splinter Cell.

Details zijn momenteelt nog erg schaars. Zo is er nog niks bekend over het verhaal of de cast. Volgens Variety zijn er wel alvast twee seizoenen besteld die samen zestien afleveringen bevatten.

Nog volgens Variety neemt Derek Kolstad, oftewel de schrijver van alle John Wick-films, het volledige script en de rol van uitvoerend producent voor zijn rekening. Meer details zijn er voorlopig niet, Netflix en Ubisoft weigeren namelijk om commentaar te geven over de animereeks.

De eerste game in de Splinter Cell-reeks kwam in 2002 uit en draaide rond voormalig U.S. Navy SEAL Sam Fisher. Hij werkt nu voor de mysterieuze Third Echelon-divisie van de NSA die hem de opdracht geeft om allerlei Black Ops-missie te voltooien met behulp van stealth en militaire tactieken. Het laatste en zesde deel dateert alweer van 2013.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread