Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Paladin Collector's Edition van Splinter Cell: Blacklist bevat een echt vliegtuig

Je telt er wel 170 dollar voor neer.

De collector's edition van Splinter Cell: Blacklist wordt er eentje die je niet snel zal vergeten. Wie bereid is om genoeg poen neer te tellen krijgt namelijk een op afstand bestuurbaar vliegtuigje.

Naast de game zelf bevat de Paladin Collector's Edition tal van extra's. Zo krijg je onder meer twee exclusieve co-op maps getiteld "Billionaire's Yacht" en "Dead Coast", de in-game items Gold Sonar Goggles en Upper Echelon Suit, een poster en de Splinter Cell Echoes graphic novel.

Wat echter de kroon spant is een vliegtuigje dat je zelf door de lucht kan laten vliegen. De Paladin -zo heet het ding- is gebaseerd op de vliegende basis van Sam Fisher's Fourth Echelon team. Deze heeft twee motoren en kan via drie kanalen bestuurd worden.

Je moet natuurlijk wel bereid zijn om het fikse bedrag van 169.99 dollar neer te tellen. De Paladin Collector's Edition wordt waarschijnlijk slechts in beperkte oplage gemaakt.

Splinter Cell: Blacklist zal op 20 augustus verschijnen voor PS3 en Xbox 360.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties