Skate 4 bevat waarschijnlijk open wereld en user generated content

Bijna zo leuk als echt skateboarden.

Skate 4 bevat waarschijnlijk een open wereld vol user generated content. Dat meldt Electronic Arts-CEO Andrew Wilson tijdens een briefing voor investeerders.

Tijdens de briefing zegt Wilson dat Skate 4 waarschijnlijk user generated content, een open wereld en interactie zal bevatten, aangezien dat de huidige trend is in games.

Wat Wilson bedoelt met user generated content is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk gaat het vooral over het aanpassen van je skateboarder met kledij en verschillende skateboards, en niet zozeer over het aanleggen van je eigen parcours.

"Voor veel mensen is skateboarden niet gewoon een sport. Het is hun toegangspoort tot kunst en cultuur," zegt Wilson verder. "Als je iemand als Nyjah Huston op Instagram zoekt, één van 's werelds beste skateboarders, dan zie je dat het een jonge gast is die begon met skateboarden maar nu uitgegroeid is tot een mode- en kunsticoon die in een groot huis in Beverly Hills woont en in een Rolls Royce rijdt."

"Dus voor veel mensen is skateboarden het startpunt, maar als je user enerated content, exploratie en een gemeenschap toevoegt, dan krijg je exponentieel meer kansen."

"Als we over de toekomst nadenken, en over onze groei, dan is een groot deel daarvan om games te kiezen die niet op zichzelf aantrekkingskracht hebben, maar voordeel halen uit trends in de gemeenschap die ons de kans geven ze te doen groeien boven onze verwachtingen."

Skate 4 werd aangekondigd tijdens de EA Play Live 2020 livestream, maar aangezien de ontwikkeling van de game pas recent begon, zal het nog enkele jaren duren voordat de game in de winkel ligt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread