Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Geen nieuwe info over Skate tijdens EA Play Live

No-llie.

Op donderdag 22 juli organiseert Electronic Arts zijn EA Play Live evenement. Het is zo goed als zeker dat we daar nieuwe info krijgen over Battlefield 2042 en FIFA 22. Er is echter ook minder goed nieuws, want tijdens de persconferentie komt er geen nieuwe info over het vorig jaar aangekondigde Skate.

Via de twitteraccount van de game laten de ontwikkelaars weten dat ze druk bezig zijn met hun nieuwe studio die in januari werd opgericht. Daarom zijn ze dus niet aanwezig tijdens EA Play Live. In plaats daarvan komt er vandaag in de loop van de dag wel een kleine aankondiging om de pijn te verzachten.

Los van de grote franchises zoals Battlefield en FIFA is het dus maar de vraag wat er dan wel te zien zal zijn tijdens de persconferentie. We weten immers ook al dat EA Play Live geen nieuwe Star Wars-games bevat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Skate 4

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties