Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA kondigt nieuwe Skate game aan

Nog geen details bekend.

Op het einde van EA Play Live kondigde Electronic Arts aan dat er een nieuwe Skate-game in de maak is. Die is nog in een vroege fase van ontwikkeling en lanceert op een nog onbekende datum voor onbekende platformen.

Na bijna tien jaar wachten krijgen de fans dus waar ze al zo lang naar vragen via social media campaigns. Zo reageerden fans tijdens de aankondiging van EA Play in 2016 op Instagram massaal met de reactie: 'Skate 4'.

"We wachten al jaren op het juiste moment en het juiste idee om de juiste game te maken. We zijn dan ook blij dat dat moment is aangekomen", aldus franchise director Deran Chung. Naast de aankondiging loste Electronic Arts nog geen verdere details over de game.

Naast Skate 4 toonde EA de eerste next-gen Dragon Age 4 beelden en maakte het bedrijf bekend dat Apex Legends naar de Switch komt en cross-play krijgt. Ook FIFA 21 is officieel aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties