Gerucht: Prey VR in de maak

Virtuele prooi wordt realiteit.

Volgens webwinkel Shopto krijgt Prey een VR-versie. Op de site was eventjes een link te vinden naar Prey VR. De pagina is intussen offline gehaald.

Je mag dit gerucht gerust met een flinke korrel zout nemen. Op de reeds verwijderde winkelpagina zien we een niet-officiële zwarte PlayStation VR cover met de naam van de game erop. Om de vaagheid van dit gerucht kracht bij te zetten, zien we geen mogelijke releasedatum of beschrijving van de game.

1

Dat uitgever Bethesda Softworks van VR-games houdt, is dan weer geen al te grote verrassing. Eerder kwam het bedrijf namelijk op de proppen met Skyrim VR, Doom VFR en Fallout 4 VR. Ook Prey zelf heeft al wat ervaring met VR. In 2018 kreeg de game immers de VR-multiplayeruitbreiding Typhon Hunter.

Als het gerucht klopt, krijgen we vermoedelijk meer informatie over Prey VR tijdens de persconferentie van Bethesda op Summer Game Fest. Alle andere E3 2020 alternatieven en de Prey review vinden jullie op onze website.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread