Sony onthult morgen nieuwe PlayStation 5-details

Een diepe duik in het systeem.

Via het twitterkanaal van PlayStation UK vernemen we dat Sony morgen meer details onthult over de PlayStation 5. Dat gebeurt via een livestream geleid door systeemarchitect Mark Cerny.

In de bewuste tweet kondigt Sony aan dat we morgen samen met Mark Cerny een diepe duik in de hardware van de PlayStation 5 maken. Tijdens die duik ontdekken we volgens Sony ook welke impact de console heeft op de toekomst van gaming. Dat gebeurt morgen via de Europese PlayStation-blog om 17:00 uur.

Als we de Europese blog mogen geloven, vindt de PlayStation 5 release plaats tijdens de feestdagen van 2020. Naast een datum gaf Cerny eerder al aan dat de PlayStation 5 backwards compatible is met de PlayStation 4 en lekte er ook al een eerste foto van de PlayStation 5 controller.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread