Nieuwe BioShock in de maak

Komt er ten vroegste binnen enkele jaren aan.

Uitgever 2K Games heeft onthuld dat er een nieuwe titel in de BioShock-reeks in de maak is. De recent opgerichte studio Cloud Chamber werkt sinds kort aan de game, wat betekent dat een mogelijke release er ten vroegste binnen enkele jaren aankomt.

Verschillende medewerkers van de voormalige BioShock-ontwikkelaar Irrational Games werken vandaag voor Cloud Chamber. Aan het hoofd van de nieuwe studio staat Kelley Gilmore, die eerder voor Firaxis werkte. De nieuwe studio heeft vestigingen in San Francisco en Montreal.

12

Over de game zelf is nog niets geweten. Wel is het zeker dat BioShock-bedenker Ken Levine geen rol zal spelen in de ontwikkeling van de nieuwe BioShock. Irrational Games werd enkele jaren terug omgedoopt tot Ghost Story Games. Die studio werkt volgens Ken Levine momenteel aan een sci-fi game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Mafia: Definitive Edition release uitgesteld

Corona eist opnieuw slachtoffers.

PES verliest licentie voor AC Milaan en Inter Milaan

Geen officiŽle namen en gelijkenissen meer in PES 2021

Warzone krijgt mogelijk counter UAV's

Een grondige verschuiving van de meta?

YouTuber speelt Minecraft uit met een piano

Altijd is Minecraft Steve ziek...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread