Team Cherry onthult Hollow Knight: Silksong

Sequel met nog meer bugs.

Team Cherry kondigt Hollow Knight: Silksong aan, met daarin het personage Hornet in de hoofdrol. Eerder was de verwachting dat dit een downloadbare uitbreiding voor Hollow Knight zou zijn, maar het blijkt een volwaardige sequel.

Silksong speelt zich af in een nieuw koninkrijk, waar meer dan 150 nieuwe vijanden je opwachten. Waaronder ook bazen. Er zijn nieuwe vaardigheden te ontgrendelen en je aanvallen komen overeen met die van Hornet toen ze nog een tegenstander was in Hollow knight zelf.

Hollow Knight: Silksong is in eerste instantie in ontwikkeling voor de pc en Nintendo Switch. Later volgt mogelijk een versie voor PlayStation 4 en Xbox One, waar de eerste game ook op verkrijgbaar is. Een releasedatum is nog niet bekend.

Heb je in het verleden Hollow Knight helpen financieren via Kickstarter? Backers krijgen Silksong gratis.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread