Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Toch nog fysieke versie van Hollow Knight

Bapanada!

Ontwikkelaar Team Cherry maakt bekend dat er toch een fysieke versie van Hollow Knight uitkomt. Het team heeft een nieuwe partner gevonden in Fangamer, nadat eerder soortgelijke plannen met Skybound Games werden geannuleerd.

De standaard editie van Hollow Knight is te koop voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Die laatste kost iets meer, omdat cartridges duurder zijn om te produceren dan discs. De game wordt geleverd met een kaart van de spelwereld en een papieren instructieboekje.

De Collector's Edition bevat hetzelfde, maar daarnaast ook vier kaarten met daarop personages, een comic en een broche. Ook is er een artbook onthuld onder de naam Wanderer's Journal. Dit hardcover boek met 160 pagina's zit niet bij de game, maar is los te koop voor 25 dollar. Houd rekening met vrij hoge internationale verzendkosten.

Team Cherry werkt inmiddels aan een vervolg, Hollow Knight: Silksong. Dit begon als een uitbreiding voor Hollow Knight, maar ontpopte zich tot volledige sequel. Een releasedatum is nog niet gegeven.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties