Skip to main content

Dit zijn de PlayStation Plus games voor november

Inclusief de eerste PlayStation 5-titel!

Sony heeft de PlayStation Plus games voor de maand november bekendgemaakt. Vanaf 3 november zijn Middle-earth Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition gratis beschikbaar voor wie een abonnement heeft. Daarnaast is ook de eerste PlayStation Plus-titel voor de PS5 aangekondigd. Vanaf 19 november kun je Bugsnax downloaden voor je nieuwe console.

Middle Earth: Shadow of War is de opvolger op het alom geprezen Shadow of Mordor. De sequel wist echter niet helemaal te overtuigen door een ongeïnspireerd verhaal en de aanwezigheid van loot boxes. Sanders vlijmscherpe oordeel lees je in de Middle-earth Shadow of War review.

Hollow Knight kreeg daarentegen wel lovende kritieken. De Voidheart Edition van deze aartsmoeilijke metroidvania bevat naast de geweldige basisgame ook 4 DLC-pakketten die nadien zijn uitgebracht.

Bij de lancering van de PlayStation 5 kun je dus ook Bugsnax uitproberen. In die first-person game verken je een eiland en kun je meer dan 100 verschillende insecten verzamelen om nadien aan andere dieren te voederen. Die laatste krijgen andere vaardigheden afhankelijk van de insecten die ze eten.

Middle-earth Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition zijn tot en met 30 november gratis te downloaden. Voor Bugsnax heb je wat langer de tijd, die game kun je tot en met 4 januari 2021 kosteloos aan je bibliotheek toevoegen. De komende dagen kun je nog steeds de PlayStation Plus games voor oktober downloaden.

Read this next