Gerucht: Neflix werkt aan Resident Evil-serie

Samen met productiehuis Constantin Film.

Volgens filmwebsite Deadline werkt Netflix momenteel aan een Resident Evil-serie. De serie zou ontwikkeld worden door Constantin Film, het productiehuis dat eerder al zes films in het Resident Evil-universum uitbracht.

Volgens Deadline wil Constantin Film met de serie 'de donkere werking van de Umbrella Corporation blootleggen' en 'de nieuwe wereldorde tonen die is ontstaan na de uitbraak van het T-virus'. Het is momenteel nog niet geweten wanneer de serie uitkomt, en of ze aansluit bij de films of een reboot is.

12

Resident Evil-fans beleven momenteel mooie tijden. Zo komt vandaag ook de Resident Evil 2 Remake uit. Op de site vind je alvast alle Resident Evil 2 Remake info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread